18 Mart 2015 Çarşamba

Entity 303

Entity 303, eskiden Mojang'da çalışan bir kişiydi. Sonra bir nedenden dolayı kovuldu. Bu yüzden intikam almak için " Entity 303 " ismiyle Multiplayer (Çok Oyunculu) server'lara veya Singleplayer (Tek Oyunculu) dünyalara girerek haritayı çökertir. Bazı kişilerde de bilgisayarı çökertir. Eskiden yabancı kişilerin dünyalarına girerdi. Bir gün eğlenmek için Türk birinin dünyasına gidince o Türk onu öldürmüştür. Bu yüzden artık Türk'lere giriyor. O kişiye de " İntikamımı Alacağım! " demiştir. Yakın arkadaşlarımın bazıları onu kapıların içinde siyah bir biçimde görmüştür. Bazı server'larda hayatta kalma oynarken havada görünmüştür. Bizim kurduğumuz server'larda arkadaşımızın kılığımıza girerek bizim yanımızda oynar.
Bazı server'larda bir kişi atın üstünde uzakta dolanırken bizim yanımızda o arkadaşımız görünür. O Entity 303 değildir. O bir bug'dır. Eğer Minecraft'ta survival video çekerken karşınıza çıkarsa harita çöker, video kapanıp YouTube'da açık olan hesabınızdan direkt olarak internete yüklenir. Örnek olarak:
Bu sitedeki videonun açıklama kısmında hiç anlaşılmayan semboller vardır. Yorumlarda da RejectedShotgun isimli kullanıcının yazdığı ingilizce mesaj vardır. Anlamı: " Ben bu videoyu yüklediğimi hatırlamıyorum. "
Çok nadir görülen bir gücü de vardır. Bazen sizin içinize girer. Bunu anlamak zor değildir. F5'e basarak skin'ımıza bakarız. Eğer skin'ımız simsiyah ise o bizim içimize girmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder