30 Eylül 2016 Cuma

HEROBRINE

HEROBRINE

Herobrine, Entity 303 yapımcılarının hayran olduğu varlıktır. Hayran oldukları için Herobrine çakması Mr 303'ü yaptılar. Ve sahteliği %100 açıklandı. Oyunda Entity 303 olarak gördüğümüz ve korktuğumuz şeyler de ya "null" ya da Herobrine'dır.

Peki ismi neden Herobrine?
-Oyunun yapımcısı olan notch'un (Markus Alexej Persson) Brine adındaki erkek kardeşi öldüğü için oyuna böyle bir karakter ekledi. Adını da Hero-Brine (Kahraman-Brine) yaptı.

Bu karakterin oyunda olduğu anlaşıldı. Minecraft'ta normal dünyadayken duyduğumuz mağara seslerini de Herobrine yapmaktadır.

Herobrine Minecraft beta 1.6.6 sürümüne kadar resmi olarak Minecraft'taydı. Ama Minecraft'ın changelog listesinde "beta 1.6.6" sürümünde Herobrine kaldırıldı.

Minecraft Changelog:

Resmi büyütüp de bakabilirsiniz.

O sürüme kadar Herobrine, zararsız ve akılsız bir mob olarak sayılıyordu.
İstediğimiz zaman onu bulamıyorduk. Çünkü bir spawn egg ("Çağır" yumurtası) yoktu.
Dünyada nadir olarak rastlanıyordu ve salak salak dolanıyordu.
Misal şimdiki köylüler:
Bana salak dedi.

Neyse.
Herobrine sadece beta 1.6.6 sürümüne kadar vardı. Sonra tamamen silindi.
Bazı Youtube'a atılan bideolarda veya Google'a atılan resimlerde Herobrine nickname veya skin'ı ile oyuna giren bir arkadaşı olanların çok kolaylıkla çekebilecekleri resimler ve videolar vardır.

Yani Herobrine internette bilindiği gibi zararlı ya da korkulacak bir şey değil. Sadece Steve karakterinin gözü beyaz olanıdır.

Okuyanlar lütfen +1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder